Disclaimer

 

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Ondanks het feit dat TV-Reek uiterst nauwkeurig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan TV-Reek niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten. Gebruik van de website waarbij andere bezoekers gehinderd worden of waarbij het functioneren van de website in gevaar komt of de geboden informatie is niet toegestaan.

 

Links derden

TV-Reek kan op de TV-Reek-website links plaatsen naar andere websites op het internet. TV-Reek heeft geen enkele controlemogelijkheid over zulke websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van zulke externe websites, op welke wijze dan ook. De inhoud van die websites behoort niet tot de inhoud van de TV-Reek-website. De links en vooral de zoekresultaten worden hoofdzakelijk geproduceerd door geautomatiseerde methoden en kunnen door hun grote aantal op geen enkele manier worden gecontroleerd door de webbeheerders van de TV-Reek-website. Als zich op de TV-Reek-website een link bevindt, waarop door derden inhoud wordt getoond en/of verspreid die in strijd is met de wet, dan zal TV-Reek - na ontvangst van een beargumenteerde klacht daarover - de link naar een dergelijke website verwijderen.

 

Privacy

TV-Reek respecteert de privacy van haar leden. De informatie verkregen via de webregistratie dient beveiligingsdoeleinden. De informatie wordt in geen geval doorgegeven aan derden.

 

Copyright

Geen enkel tekstdocument of nieuwsartikel mag zonder toestemming van TV-Reek gekopieerd worden. Alleen de auteur of webmaster is gemachtigd om de artikelen te verspreiden.

Eveneens vallen alle foto’s en plaatjes onder het copyright. Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van TV-Reek. Zonder toestemming mag geen enkele foto gekopieerd worden.

 

Klachten en informatie

Als je een klacht of bezwaar hebt in verband met het gebruik van de TV-Reek-website, dien je deze aan TV-Reek kenbaar te maken, door middel van een email te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. TV-Reek spant zich er voor in de klacht zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen.

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren