Aandachtspunten binnen TV Reek

Indien men gebruik maakt van de tennisbanen dien je altijd af te hangen via het afhangbord met je tennislabel. Je mag 1 kwartier voor het afhangen al gebruik maken van de tennisbaan mits er niemand op die baan aan het tennissen is.

Ieder lid mag een ander lid ergens op attenderen of aanspreken indien er zich wat voordoet wat beter of anders zou kunnen.

Ieder lid heeft de verplichting om een aantal keren per jaar, afhankelijk van het aantal leden, bardiensten of schoonmaakdiensten te draaien. Een bardienst duurt 4 uur. De schoonmaakdiensten zijn verdeeld in 2 tijden van 2 uur. Hiervoor wordt je uitgenodigd via het bardienstrooster met een inlogcode aan het begin van het jaar en halverwege het jaar. Op deze manier kun je zelf bepalen welke tijd(en) je bardiensten wilt draaien. Indien je niets invult krijg je een tijd aangewezen. Mocht je dan niet kunnen dan heb je de plicht om deze bardienst te ruilen. Jouw probleem kan niet teruggelegd worden bij het bardienstrooster of bij het bestuur. Je hebt immers de kans gehad om zelf een juist tijdstip te kiezen.

Indien je wilt tennissen met een introducee is dat mogelijk. Wij vragen hiervoor € 2,50. Indien je hier gebruik van wilt maken kun je je richten tot Mieke Hendriks of Maikel Bloemers .

Indien je als laatste tennist verzoeken wij je om de tennislampen uit te zetten.

Is er nog iets niet duidelijk dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.