Commissies

 

Binnen TV reek zijn veel commissies actief. Iedere commissie heeft binnen het Bestuur een aanspreekpunt. De communicatie naar de leden verloopt veelal via email of de app “TV Reek berichten App”. Nieuwe leden worden automatisch toegevoegd als lid van deze app-groep.

Onderstaande commissies zijn actief binnen TV Reek met vermelding van de contactpersoon en mailadres waarop de commissie bereikbaar is.  Voor de volledige samenstelling van de commissies inclusief aanspreekpunt binnen het bestuur, klik hier.

 

 

Baan en buitenonderhoud Arnold van Boxtel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bardiensten Monique van der Schans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie Rik Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Continuïteitscommissie Mark van Heck Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Husselavond Hedwig van Poppelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inkoop Hedwig van Poppelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcommissie Marjo Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Monique van der Schans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
open toernooien Jose vd Sanden (ad interim) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhoud binnen Monique van de Schans  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Seniorencommissie nog op te richten  
Site en Social media Rik Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsorcommissie Kim Pennings a.i. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainingen Anet Reijnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Warm welkom commissie Kim van der Doelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Externe commissies Contactpersoon Mailadres
Bouwcommissie MFA Mark van Druten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie Sport en Spel MFA Jos de Haas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon* Marita Veldt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

*voor de namen en telefoonnummers van de vertrouwenscontactpersonen zelf: klik hier.

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren

Raymond Bloemers