Commissies

     
 Bardiensten Monique vd Schans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Onderhoud Theo Kroot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Open Toernooi Maikel Bloemers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Clubkampioenschappen   Petra Marinussen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Inkoop    
 Competitie leider Thieu Hodenius Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Site beheer Erna Hodenius Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Leden administratie Mieke Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Sponsorzaken

Mark Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Jubileum 40 jaar

Gertie Theunissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Open Reekse/trainingen

Dorethe Barten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren