Over TV Reek

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen tennissen bij TV Reek of je reeds aangemeld hebt.
Graag geven we je wat meer informatie over onze club en wat er bij een lidmaatschap komt kijken.

 

Verder willen we je erop attenderen, dat je altijd contact met ons kan opnemen voor vragen,
opmerkingen of suggesties via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We hopen je snel op onze club te verwelkomen!

 

 

De club

Het Park

TV Reek beschikt over 3 verlichte kunstgrasbanen en 2 oefenmuurtjes. De banen zijn het hele jaar beschikbaar behalve bij harde vorst, als er sneeuw op de banen ligt en bij dooi. Er wordt via de app gecommuniceerd als er niet gespeeld kan worden ivm het weer. Het park is volledig afgesloten en kan bij de grote en kleine poort worden geopend. Aan beide kanten hangt een sleutelkastje waarvan de code via de TV-Reek whats-app groep wordt gecommuniceerd. Indien je als laatste het park verlaat dan dien je altijd het park goed afsluiten.

 

Clubhuis & verlichting

Het park beschikt over een clubhuis. Leden kunnen gebruik maken van het clubhuis en deze zelf openen en sluiten. De lichten op de banen kunnen bediend worden met het schakelbord dat aanwezig is en aan de buitenzijde van het clubhuis hangt. Let op! Indien je de lichten uit doet dan dien je een half uur te wachten voordat ze weer aangezet mogen worden.

 

Bardiensten

Ieder lid heeft de verplichting om een aantal keren per jaar, afhankelijk van het aantal leden, bardiensten of schoonmaakdiensten te draaien. Je kunt deze diensten ook afkopen. Meer informatie hierover kun je terugvinden in het reglement.

 

Vrijwilligers

TV Reek is een vereniging voor en door leden. De club heeft een groot aantal vrijwilligers die de vereniging helpen met o.a.parkonderhoud, oranisatie van competities en toernooien, activiteiten en nog veel meer. We kunnen altijd meer enthousiaste vrijwilligers gebruiken dus bij interesse meld je bij 1 van de commissie of bestuursleden en vraag naar de mogelijkheden. De actieve commissie- en bestuursleden die minimaal 15 uur per jaar besteden aan commissie- of bestuurswerk zijn vrijgesteld van bardienst en/of schoonmaakactiviteiten.

Zie hier een overzicht van de commissies en het bestuur.

  

 

 

Tennissen

Lidmaatschap

Je kunt er voor kiezen lid te worden van TV Reek, de contributie voor senioren bedraagt € 105,-  per jaar en voor jeugdleden € 40,- per jaar. De contributie wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd in het eerste kwartaal. Je bent automatisch lid van de KNLTB en kun je je ook inschrijven voor de competitie en toernooien. Je ontvangt hiervoor een digitale KNLTB-ledenpas. Het contributiebedrag wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld in de algemene ledenvergadering.

Je kunt je hier aanmelden.

 

Baan reserveren

Voordat je kunt spelen, dien je een baan te reserveren. Dit kan via de KNLTB.club app heel eenvoudig. Je kunt bij TV Reek de dag voordat je wilt spelen (vanaf 00.00 uur), een baan reserveren voor maximaal 1 uur. Bekijk dit filmpje om de mogelijkheden van de Club app te verkennen. Je kunt de app op je mobiel downloaden.

 

Wanneer kun je spelen

Omdat wij kunstgrasbanen hebben kun je het hele jaar door op de banen terecht. Elke dag kan er van 09:00 tot 23:00 gespeeld worden. Indien er competitie of toernooien gespeeld worden dan zijn alle, of een deel van de banen gereserveerd. Je ziet dan in de app dat er geen banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen.

 

Introduceren

Wil je tennissen met een niet-lid? Via de app kun je aangeven dat je speelt met een introducee. Voor 5 euro kan een volwassen introducee een uur gebruik maken van de baan, voor de jeugd kost dit 2,50 euro per uur. De kosten hiervoor worden aan het eind van elke maand via een betaalverzoek belast aan degene die de reservering gemaakt heeft.

 

Proeflidmaatschap

 

Speciaal voor nieuwe leden die tennis willen uitproberen maar niet direct een jaarabonnement willen afsluiten bieden wij een proeflidmaatschap aan. Dit lidmaatschap kun je eenmalig afsluiten als je nog niet eerder lid geweest bent bij TV Reek. Je kunt hierdoor 3 maanden kennismaken met tennis, onbeperkt vrij spelen, tegen de reguliere kosten lessen volgen en meedoen met KNLTB open toernooien. Met een proeflidmaatschap kan er niet worden deelgenomen aan de KNLTB competities. Na dit proeflidmaatschap zal TV Reek je benaderen om te zien of je je lidmaatschap wilt omzetten in een normaal lidmaatschap.

 

Tijdens het proeflidmaatschap hoef je nog geen bar en/of onderhoudsdiensten te draaien.

 

Kosten proeflidmaatschap senioren: 35 euro

Kosten proeflidmaatschap junioren: 15 euro

 

Aanmelden kan via het formulier Aanmelden lidmaatschap’ op TV Reek

 

Competitie

Voor zowel jeugd als senioren worden competities georganiseerd. Een leuke manier om vaker te spelen is om mee te doen aan de “voorjaars-, zomer, najaar en/of wintercompetitie waarbij, afhankelijk van de competitiesoort overdag of ’s avonds wordt gespeeld. De meeste competitiesoorten spelen op de woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag.. Daarnaast zijn er nieuwe competitievormen zoals de 8/9-competitie (donderdagavond of zondagmiddag) voor beginnende tennissers. Wil je meer informatie over de competitie, neem dan contact op met de competitieleider.

Je ontvangt automatisch een email wanneer en hoe je je kunt inschrijven voor de eerstkomende competitie.

Per competitie betaal je een inschrijfgeld van € 20,-.

 

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Tennisles

TV Reek werkt samen met Tennisschool Joffe van der Heijden. Je kunt je inschrijven voor tennisles als je lid bent van TV Reek.

 

Algemene informatie over het aanbod

We streven ernaar om over het gehele jaar 35 lesweken aan te bieden, verdeeld over 3 blokken van ongeveer 12 lessen.

 

Voor elk blok kun je je afzonderlijk inschrijven.
Het eerste blok start in januari en later in het jaar kun je je inschrijven voor de andere blokken.

 

Je ontvangt hierover tijdig bericht per mail.

Inschrijven kan via deze link.

 

De lessen zullen, afhankelijk van de belangstelling, gegeven worden op de dinsdag avonden,

van 17.00 tot 22.00 uur.

Het maximaal aantal deelnemers per baan is 4.

 

Met Tennisschool Joffe is de afspraak gemaakt dat er op een lesavond minimaal drie lesuren gevuld moeten zijn.
Zijn er onvoldoende inschrijvingen om drie lesuren op een avond te vullen dan gaan de lessen van dat betreffende blok niet door.

 

Kosten per lesuur:

Bij 4 deelnemers € 10,-- per lesuur;

Bij 2 deelnemers € 20,-- per lesuur;

Privéles € 40,-- per lesuur.

 

Het streven is om bij de indeling de speelsterkte binnen de groep zoveel mogelijk gelijk te houden.

Heb je zelf al een maatje of een groepje waarmee je samen wilt trainen, geef dat dat even aan bij het opmerkingenveld.
Heb je nog vragen, is er iets niet duidelijk, neem dan even contact op door een

mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of app of bel even naar Anet Reijnen, tel. 06-27160446.

 

 

Activiteiten

Jaarkalender

TV Reek organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar waar je aan kunt deelnemen. Zo zijn de husselavonden en thuisblijver-avonden een ideale gelegenheid meer mensen op de club te leren kennen. Je kunt hier gratis aan deelnemen en een overzicht van onze jaarkalender vind je op www.tv-reek.nl.

 

Toernooien

Je kunt je inschrijven voor toernooien via toernooi.nl. Toernooien bij TV Reek worden altijd aangekondigd via e-mail. Voor toernooien betaal je meestal ongeveer 8 tot 10 euro inschrijfgeld.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren