Competitie

 

Voorjaarscompetitie

Door de coronamaatregelen is het starten van de voorjaarscompetitie begin mei 2021 niet haalbaar. Als het meezit, dan zal de Voorjaarscompetitie starten in week 22 met bijvoorbeeld 3, 4 of 5 speeldagen; er wordt niet om promotie/degradatie gespeeld. De kans is uiteraard aanwezig dat we, net als in het najaar 2020,  competitie spelen met nog 1.5 meter maatregelen en gesloten kantines. Alle rechten blijven behouden voor de Voorjaarscompetitie 2022.  De KNLTB biedt de mogelijkheid aan teams om zich kosteloos terug te trekken voor de aangepast voorjaarscompetitie 2021, event. Rechten blijven behouden voor de voorjaarscompetitie 2022. Als je je team wilt terugtrekken, dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 5 april a.s. mij hierover informeren.

 

Zomeravondcompetitie.

De zomeravondcompetitie is voorlopig ook uitgesteld tot begin juni a.s.  Hierover is (nog) niet gecommuniceerd dat een team zich kosteloos kan terugtrekken. Mocht je dit willen, dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 5 april a.s. mij hierover informeren.

 

Zie voor het volledig bericht: https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/03/voorjaarscompetitie-verder-uitgesteld-naar-begin-juni-week-22/

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren