Competitie

 

KNLTB Competitie 2021

15 augustus - 21 november

 

 

Het kan je vrijwel niet zijn ontgaan dat er nieuwe landelijke richtlijnen zijn in het kader van corona. Richtlijnen die vanaf zaterdag 25 september  o.a. gevolgen hebben voor de lopende KNLTB-competitie. Om een en ander in goede banen te leiden doet TV-Reek een beroep op alle teamcaptains.

 

  • Voor het gebruik van de sportkantine, zowel uit als thuis, gelden beperkingen. Als je binnen wilt zitten, moet je beschikken over een zogenaamd coronatoegangsbewijs (+ identiteitsbewijs).
  • Voor het gebruik van kleedkamer, toilet en het afhalen van consumpties aan de bar gelden geen beperkingen.
  • Check bij je team of iedereen over een geldig toegangsbewijs beschikt.
  • Informeer tijdig de teamcaptain van de bezoekende club dat TV Reek zich houdt aan de landelijk geldende coronaregels. En dat verwacht wordt dat iedereen, die in het TV-Reek-paviljoen wil zitten of staan, aan kan tonen over een geldig coronatoegangsbewijs (+identiteitsbewijs) te beschikken.
    Informeer de teamcaptain van de bezoekende club vooraf dat bij TV-Reek de teamcaptains standaard de coronacheck bij eigen en bezoekende spelers doen.
  • Informeer tijdig de captain van de ontvangende club over het wel/niet beschikken zo’n coronatoegangsbewijs in je eigen team.

 

Installeer de coronacheck app op je eigen telefoon:

https://coronacheck.nl/nl/scanner

 

Voor meer informatie : https://corona.knltb.nl/nieuws/

 

 

Veel plezier en succes  in de competitie,

Bestuur TV-Reek

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren