Aanmelding lidmaatschap

Aanmelden als lid van onze vereniging? Voor de administratie van zowel de vereniging als van de KNLTB is het van belang dat u dit formulier volledig invult.

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en druk hierna op de verzendknop.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!

(Via dit e-mailadres zal communicatie verlopen)
(Verwerking aanmelding duurt minimaal 2 weken)
(Voor toekomstige leden van 10 jaar en ouder geldt dat zij bij aanmelding een recente pasfoto moeten inleveren bij de secretaris van onze vereniging)
(Voor toekomstige leden van 16 jaar en ouder geldt dat zij bij aanmelding een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recente pasfoto moeten inleveren bij de secretaris van onze vereniging.)
(Naam inclusief voorletters van rekeninghouder)
(Invuller bevestigt hierbij wettelijk meerderjarig te zijn of dat het formulier door één van de ouders/verzorgers is ingevuld)
(Na ontvangst door TV-Reek van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging)
Voer de code in zoals op de afbeelding