Corona update

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel hebben meegekregen, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd voor het tegengaan van het Coronavirus. In deze mail vertellen we jullie graag meer hierover en de gevolgen ervan voor tennissen bij TV Reek, trainingen, competitie spelen en andere activiteiten.

De bekende regels blijven van kracht

Bij klachten blijf je thuis, houd je aan de hygiëneregels en we houden 1,5 meter afstand.

Tennissen blijft mogelijk

Het goede nieuws is dat tennissen nog steeds mogelijk blijft. Dat geldt voor vrij tennissen, trainingen en competitie spelen. Wel zijn er de volgende beperkingen:

• Publiek is niet meer toegestaan
  • Sportkantines moeten sluiten dus ook ons paviljoen is gesloten
  • Douchen is niet mogelijk (kleedkamers en toiletten zijn wel open)
  • Na het tennissen de accommodatie zo snel mogelijk verlaten

Hier kan je alles nalezen over de nieuwe regels of bekijk de veelgestelde vragen.

Trainingen en husselavonden

• Trainingen gaan ook nog gewoon door. Uiteraard worden ook hier de Corona maatregelen in acht genomen.
  • De husselavond van 7 oktober gaat niet door

Competitie

De competitie gaat gewoon door. Op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag worden er dus nog steeds competitiewedstrijden gespeeld bij TV Reek. In de app kan je zien wanneer hiervoor banen zijn gereserveerd. Wel zijn de regels hiervoor aangescherpt. De aanvoerders zijn hierover geïnformeerd. TV Reek heeft ervoor gekozen om de overkapping dicht te maken met verwarming zodat eventueel wachten comfortabeler is. Ook is er een koelkast geplaatst waar het thuisspelende drank in kan bewaren en serveren tijdens het wachten. Blijven zitten ná de wedstrijd is niet de bedoeling.

We willen jullie vragen om de maatregelen te respecteren en indien nodig elkaar erop aan te spreken. Op die manier proberen we er met z’n allen het beste van te maken.

Stay safe en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Tennisvereniging Reek