Succesvolle jeugddag Herera te Reek

Eindelijk was het zover! 17 jeugdleden van de Tennisverenigingen Reek, Herpen en Ravenstein deden mee aan de in Reek georganiseerde tennisdag voor jeugdleden.

De deelnemers varieerden van 9 tm 14 jaar onder de bezielende leiding van de trainers Dirk en Thom werden allerhande activiteiten uitgevoerd.

Het weer was prachtig, het zonnetje scheen en ze hadden er zin in. Alle banen vol en zelfs de tennismuur werd erbij betrokken.

Om 10.00 uur ging het los! Na een pittige warming up en diverse spelletjes op de banen werd er in de ochtend nog een training afgewerkt. Pffff Lekker hard werken. Om ongeveer half 1 werd een lunch geserveerd bestaande uit een broodje hamburger, een tosti, een appeltje en uiteraard wat rust. s Middags was het tijd voor het echte werk met onderlinge wedstrijdjes, een minitoernooi en uiteraard nog wat spelletjes. Er werd door iedereen gestreden voor wat ze waard waren.

En bij tijd en wijle was er ook nog een water ballet of …het was nat in elk geval.

Na afloop van alle wedstrijdjes kregen de winnaars Tristan uit Ravenstein en Cas uit Reek nog een prijsje bestaande uit een gripje en een demper.

PROFICIAT JONGENS.

Het was een heel geslaagde dag, waar we met een goed gevoel op terug kijken en jongens en meisjes jullie waren fantastisch. Na ook nog een bedankje aan Dirk en Thom voor de goeie organisatie en het Reekse team Judith, Frank en José ging iedereen weer huiswaarts.

OOK DANK AAN ONZE COLLEGEA TENNISVERENIGINGEN VIP HERPEN EN DE WITTE RAVEN UIT RAVENSTEIN.