Actie nav Reekse Roots Open Toernooi

Wederom hebben we een succesvol Reekse Roots toernooi gehad . Door het enthousiasme van de Commissie , het mooie weer en betrokkenheid van onze leden zijn er weer veel nieuwe mensen naar ons park gekomen en kennis mogen maken met de Tennissport .

Door de positieve reacties is er besloten om een hele mooie actie op te zetten voor het restant van 2019 .

Deze actie bestaat uit 2 mogelijkheden nl lid worden van Tv Reek voor € 35 en dan mag vrij tennissen en deelnemen aan interne toernooien of € 50 en dan ben je tevens lid van de bond en mag je ook externe toernooien meedoen .

Bij vragen dan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aanmelden kan via deze                                                                     site