Geslaagd jubileumweekend TV Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Bij de veertigste verjaardag van TV Reek is in het weekend van 14 en 15 juni uitgebreid stilgestaan. De jubileumcommissie is meer dan een jaar bezig geweest om er een feestelijk programma van te maken. Dat begon vrijdagavond met een bijzondere activiteit: tennissen in het donker. De lijnen en netten waren voorzien van speciale tape die zichtbaar was onder UV-belichting. De spelers droegen een reflecterend hesje en voor de rest was het donker. Dit zorgde voor veel hilariteit.

Zaterdagmiddag stond de jubileumreceptie gepland. Die werd bezocht door mensen en andere clubs die TV Reek een warm hart toedragen. Namens Achilles feliciteert Titus Engbers de jarige tennisvereniging. Hij doet een fles champagne cadeau met het verzoek om die nog even te bewaren. “Laten we hem openen als we de nieuwe gezamenlijke accommodatie betrekken”, stelt hij voor. “Verkering hebben we al. Het is tijd om te gaan samenwonen.”
Vervolgens richt Mark van Heck zich als trotse voorzitter tot de aanwezigen. Hij deelt een pluim uit aan de leden van de jubileumcommissie voor het organiseren van een mooi feestweekend. Ook is hij tevreden over hoe de tennisclub er nu voorstaat. “We zitten in een opwaartse spiraal”, zegt hij. “Het aantal leden is de afgelopen twee jaar bijna verdubbeld.” Het jubileumprogramma is 's avonds afgesloten met een sfeervolle feestavond voor alle leden en hun partners.