Tennisschool Joffe van der Heijden

Ik ben Joffe van der Heijden en ben 37 jaar. Vanaf mijn 5e jaar tennis ik. Als speler was ik op mijn 18e jaar niveau 2. Dit niveau heb ik tot op heden vast kunnen houden.

Naast het tennisleraar A en B, ben ik bevoegd wiskunde leraar. Na mijn studie ben ik 3 jaar wiskunde leraar geweest op scholengemeenschap Stevensbeek, locatie Boxmeer.

Naast mijn wiskunde docentschap heb ik altijd tennistraining gegeven. Totdat ik in 2010 mijn tennisschool gestart ben (JvdHT). In de loop van de jaren zijn er steeds meer verenigingen en trainers aangesloten bij de tennisschool. Inmiddels leveren wij onze diensten aan 16 verenigingen en werken we samen met 20 trainers in de regio Nijmegen zuid, Wijchen t/m Uden.

Kijk voor meer informatie op joffevanderheijdentennis

Totaalpakket van Joffe van der Heijden Tennis:

• Professionele trainer(s)
  • Werving (jeugd)spelers:
    • Ledenwerfkalender
    • Koffietennis
    • Sjors Sportief
    • Maandknaller
  • Behoud van leden:
    • Grand Slam Cup
    • KTC (Koffie Tennis Competitie)
    • KTT (Koffie Tennis Toernooi(en))
    • Tenniskampen
    • Tennisreizen:
      • Roland Garros dagreis
      • Buitenland tennis reis (Turkije voor een week)
  • Actieve vrijwilligers creëren en aansturen vanuit een goede organisatie

S licentie, A licentie en eventueel een B licentie:
Een trainer met licentie(s) of een trainer die bezig is zijn licentie te halen. Om kwaliteit te bieden zal een trainer een of meerdere licenties moeten hebben.

Eigenvaardigheid van niveau 5 speler:
Een trainer zal een goede eigenvaardigheid moeten hebben. Om bijvoorbeeld een goede demo te kunnen spelen en om "boven" veel groepen te staan qua niveau. Hij/zij zal als speler zelf minimaal 1 keer in de week trainen om zijn/haar eigen niveau te verbeteren.

Leeftijd tussen de 18-50 jaar:
Wij werken het liefst met jongere, getalenteerde, leergierige leraren die open staan voor vernieuwingen en veranderingen.

Spelers beter kunnen maken:
Een trainer die individueel spelers beter maakt en mee zal groeien met de ontwikkelingen van het hedendaagse (top)tennis.

Betrokken, passie voor tennis, continuïteit voor toekomst:
Een trainer op maat, precies wat bij uw club past. Zoekt u een prestatief ingestelde trainer speciaal voor selectiespelers dan bieden wij u zo'n trainer aan. Zoekt u een meer recreatief ingestelde trainer dan bieden wij u een trainer aan die dit perfect vervuld. Een trainer zal het gezicht van uw club worden. Die naast het geven van de trainingen ook aanwezig zal zijn bij verschillende activiteiten op de club. Een trainer zal langer aan club gebonden moeten worden om ook alle doelstellingen te behalen.