Uitnodiging: KNTLB Match App (clubkampioenschappen)

 

Beste Leden,

Hieronder geef ik jullie de uitgebreidere uitleg mbt het gebruik van deze nieuwe App.

Met de KNLTB Match app gaan we onze interne clubkampioenschappen oppakken, dus deze kampioenschappen zijn alleen voor leden van TV Reek.

Deze kampioenschappen worden in een poule systeem gespeeld in de periode van 21-2 tm 31-3. Bij veel inschrijvingen krijg je meer poules die dan ook beter op sterkte kunnen worden ingedeeld.

 

Er zal gespeeld worden in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets waarbij een eventuele 3e set een gewone set is. 

De App zal zelf een voorstel sturen van de geplande wedstrijden.  In onderling overleg moet je de wedstrijd verplaatsen naar Vrijdag, Zaterdag of Zondag omdat je alleen dan een baan kunt reserveren voor 2 uur, dit is nodig om een volledige wedstrijd te kunnen spelen. Het reserveren van de baan moet je doen via de KNLTB Club app (dat is de huidige app die je al gebruikt voor reserveren van een baan).

 

Schrijf jullie allen in , er zitten geen kosten aan verbonden en laten we deze manier van plannen slagen want dat is voor iedereen makkelijker . Inschrijven kan tot en met zaterdag 19 februari a.s.

 

Download de KNTLB Match APP, maak een account aan, ga naar flexcompetities, clubcompetities en kies de gewenste onderdelen. Uiteraard mag je in zoveel mogelijk onderdelen meedoen

 

Als er vragen of opmerkingen zijn, stel deze gerust aan mij

Bedankt

Mark v Heck

0646805723

Tennisvereniging Reek

Adres:

 

Scheenen 7

5375 BN Reek

Telefoon:

0486 476 276

E-mail:

info@tv-reek.nl

Route op Google Maps

Sponsoren